De Rug Spreekt van

€ 69,95

  • Dit boek vertelt alles over reflexzones
  • Zo’n 88 kaarten met alle mogelijke reflexzones
  • Van ieder orgaan en iedere reflexzone drie tot vier foto’s
  • De laatste ontwikkelingen van de afgelopen zeven jaar
  • De beschrijving van de emotionele- en ik reflexzones op de rug in tekst en met foto’s
  • Een must voor iedere therapeut
  • Vrijgesteld van BTW

Beschikbaarheid: In voorraad

In winkelmand favorite Aan verlanglijst toevoegen

DIAGNOSE VAN NIET BEGREPEN PIJNEN DE HERZIENE UITGAVEN VAN DERUG SPREEKT In dit boek wordt door Willy Blokdijk de diagnostiek van de rug-reflexzones verder uitgewerkt. Zij is fysiotherapeute, meridiaantherapeute, acupuncturiste en klassiek homeopate. Door haar specialisaties is zij in staat geweest deze bindweefselzones in kaart te brengen. De rug-reflexzones zijn, zoals deze bekend zijn, in de bindweefselmassage enorm uitgebreid. Reflexzones ontstaan als de organen onvoldoende kracht hebben en zwak zijn. Dit boek bevat 88 kaarten waarop alle mogelijke rug-reflexzones uitgewerkt zijn. Het is een kleurrijk boek geworden omdat alle rug-reflexzones die bij een meridiaan behoren hun eigen kleur hebben. Deze kleuren die in de rug-reflexzones tot uitdrukking worden gebracht zijn niet willekeurig gekozen maar refereren aan de kleuren van de meridianen.
Tevens vindt u van ieder orgaansysteem een korte beschrijving waarbij de energetische gedachtegang naast de meer stoffelijke werking van een orgaan uitge-breid aan de orde komt. Veel rugfoto's van patiënten illustreren de gevonden zones en maken het boek tot een overzichtelijk geheel. Het is hierdoor een goed leesbaar boek geworden en kan voor een ieder tevens als studieboek of naslagwerk gebruikt worden.
Vele jaren van voorbereiding zijn aan het eerste boek voorafgegaan. Het is een geheel herziene editie met een enorme uitbreiding van foto's en reflexzones. Het aantal pagina's is hierdoor enorm toegenomen. Nieuw in dit boek zijn de reflexzones over niet verwerkte emoties en de reflexzo-nes over de kracht van ons 'ik'. Ook van ons 'ik' ontstaat een reflexzone als de kracht om keuzen te maken onvoldoende is. De reflexzones zijn in dit boek nog duidelijker in kaart gebracht en de vele foto's van iedere reflexzone maken het compleet en overzichtelijk.

Willy Blokdijk heeft een eigen opleidingsinstituut waarbij de Matrix-kleurenthe- rapie gedoceerd wordt. Zowel in het binnenland als in het buitenland geeft zij lezingen. De opleiding is geaccrediteerd bij de S.N.R.O

Auteur Mevr. W. Blokdijk
Taal Nederlands
Datum Augustus 2015
Bindwijze Hardcover
Aantal pagina's 360
ISBN 9789081969840

 

Anderen bekeken ook
Meer producten